pondělí 30. září 2013

Golden Rose Fantastic #198

Ahojte :) Podzim je tu, pravil kalendář, tak jsem se podle toho zařídila a sáhla v první podzimní den po Golden Rose č. 198, který mi k tomuto období pěkně sedí :) Tenhle fešák za mnou přicestoval až z Turecka. Přivezla mi ho ségra už vloni z dovolené. A od té doby ležel chudák v čekárně nevyzkoušený. Ani nevím, proč jsem ho nevytáhla dřív, protože je vážně povedený.

Golden Rose Fantastic 198

úterý 24. září 2013

p2 - Hold me tight!

Ahojte! :) Máme tu poslední kousek z mé skromné sbírky laků značky p2. Řeč je o odstínu nesoucí název Hold me tight! Myslím, že je všem už moc dobře známo, jak se ke mně laky p2 dostaly :) Kdyby náhodou ne, tak se to dočtete u předešlého Love Letter, či Dangerous Affair.

p2 - Hold me tight!

středa 18. září 2013

p2 - Love Letter

Ahojte :) Po dvou glittrových lacích přicházím s jedním krémovým (další neodlakovatelný glittrový už by mě asi zabil...). Dneska to bude o dalším kousku z výhry od Nikol (děkujuuuu :)) - p2 Love Letter. Musím říct, že tahle značka si mě získává čím dál tím víc :) Škoda, že u nás nejsou k dostání (pro mojí peněženku je to spíš dobrá zpráva) :)

p2 - Love Letter

sobota 14. září 2013

Maybelline Colorama - Polka Dots #200

Ahojte :) Tak jsme se dočkaly a Polka Dots od Maybelline se dostaly konečně i k nám. Sice moc dobře nechápu, proč z pěti barev jsou v ČR k dispozici jen 3 (oranžová a modrá chybí), ale jsem ráda i za to :)

Maybelline Polka Dots 200

úterý 10. září 2013

Liebster Award TAG

Ahojte :) Včera jsem se dozvěděla, že mě Nikol nominovala na Liebster Award TAG. Což se mi teď vlastně docela šikne, protože jsem si už týden nenalakovala nehty (divné, ale je to tak) a nemám v zásobě žádné fotky, tak to tu aspoň nebude stát :)

pátek 6. září 2013

Tony Moly - Milky Way

Ahojte :) Dneska vám ukážu moji další letní výhru, tentokráte ze soutěže u viennettky, kde jsem vyhrála (mimo jiné) lak
Tony Moly Milky Way
.

Tony Moly - Milky Way

neděle 1. září 2013

p2 - Dangerous Affair

Ahojte, dneska vám představím prozatím největší (alespoň pro mě) lakový objev tohoto roku - p2 Dangerous Affair.

A hned na úvod musím moc, moc, moc poděkovat Nikol, že jsem měla to štěstí a tenhle skvělý kousek mohla vyhrát u ní v soutěži :) 

p2 - Dangerous Affair