úterý 30. dubna 2013

Essnece Nude Glam - Iced Latte + Fame Fatal

 Dneska jeden z mých ne mnoha pokusů o nějaké zdobení. Fotky jsou staré skoro dva měsíce, původně jsem to sem vůbec nechtěla dávat, ale co už - sranda musí být :))

Essence Nude Glam - Iced Latte + Fame Fatal

čtvrtek 25. dubna 2013

Color Club - Edie

Zjistila jsem, že musím na blog dávat fotky za čerstva, ideálně dokud mám lak ještě na nehtech a mám k němu tím pádem info v živé paměti. Protože jak to odložím, byť jen o týden, jako například dnešní Color Club Edie, tak už si vůbec nevzpomenu, jak se mi třeba lakoval - vypařeno, kde nic, tu nic... :)) Ale byla by škoda ho sem nedat, když už ty fotky mám, protože než na něj zas dojde, tak to asi chvilku potrvá (vzhledem k tomu, kolik laků mám v čekárně na vyzkoušení - pořád mi to nějak nebezpečně přibývá).

Color Club - Edie

úterý 23. dubna 2013

Essence - Circus Confetti

 Dneska si dáme trochu konfetek, když mám ty narozeniny :))

Essence - Circus Confetti

úterý 16. dubna 2013

Color Club - Blue Heaven

Konečně jsme se dočkali sluníčka :) Holografy se s ním vyrojily jako houby po dešti... No a já nezůstala pozadu :)

Color Club - Blue Heaven

úterý 9. dubna 2013

Color Club - Gimme A Grape Big Kiss

Po hooodně dlouhé době se mi povedlo lakovat za denního světla a to Gimme A Grape Big Kiss od Color Club. A navíc jsem ho mohla i vyfotit až doma po práci, pěkně na sluníčku a to jsem si předtím stihla dát ještě kafe - první letošní teráskový :) Svítá se na lepší (teplejší) časy, doufám, že tentokrát už najisto :)

Color Club - Gimme A Grape Big Kiss

sobota 6. dubna 2013

Color Club - Wild at Heart

Tak tenhle lak mě vyloženě znásilnil. Celý den jsem dumala, jaký světlý lak si vyberu. Prolezla jsem všechny své krabičky a nic mi nepadlo do oka. Pořád se na mě usmíval jen Wild at Heart - vyloženě světlý kousek :) Ale říkala jsem prostě NE, já chci nějaký světlý.. A navíc jsem věděla, že by se nepotkal se sluníčkem, tudíž by tak nevynikl. Neubránila jsem se... :))

Color Club - Wild at Heart

čtvrtek 4. dubna 2013

Fleur de Santé - Pink Pearl

Můj jedináček Fleur de Santé - vloni v říjnu byl u časopisu Kondice, ještě s nějakým krémem na zpevnění rukou či co (k tomu jsem snad ještě ani nečuchla :D). A to vše prý v hodnotě 498,-. Matně si vzpomínám, že krom tohohle odstínu měli ještě nějaký červený myslím.

Fleur de Santé - Pink Pearl

pondělí 1. dubna 2013

Barry M - Shocking Pink

 První z mého nedávného nákupu na moješminky přišel na řadu lak Barry M v odstínu Shocking Pink. Je to můj první a jediný lak od Barry M. Kdybych ale věděla, jak bude dneska krásně svítit sluníčko, určitě bych sáhla po nějakém zářivějším kousku - nejlépe CC Wild at Heart či Blue Heaven :)

Barry M - Shocking Pink